Långsamt bröd detta, härligt. Grädda dina grovbrödlimpor i nedre delen av ugnen, 175 grader ca 1 h. Jag kom ut i köket i gårkväll vid 23-tiden och insåg
Kyckling kan vara allt från torr och trist till saftig och smakrik. En bra råvara är första steget. Själv är jag inte så förtjust i frysta filéer i påse
Jag har haft ett lite komplicerat förhållande till Nigella under årens lopp, vissa böcker har varit kanonbra och vissa recept har jag blivit mycket besviken på
Brödet blir väldigt saftigt och går att frysa. Bröd är härligt och vi har redan tidigare kunnat dela med oss av recept på både Valnötsbröd, Mandelmjölsbröd, Fruktigt frukostbröd, Formbröd på kokosmjöl och sist men inte minst vårt Fröknäcke
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.