4 färska pilgrimsmusslorisittskal. 4 msk smör4 tsk japansk soja4 tsk pressad limejuice2 tsk finhackadingefärafinrivetcitronskaltillgarnering1. Öppna musslorna eller be dinfiskhandlare göra det3. Fördela alla ingredienseriskalen4. Ställ in de hela musslorna i 250 graders ugn i ca 4 minuter alt lägg dem på grillenNär dem är färdiga tag av överdelen av musslan och garnera med det rivnacitronskalet. 4 personer 4 färska pilgrimsmusslorisittskal
Servera köttet med potatis, sås och grillade tomater och lök. Skala och finhacka lök och vitlök. Grillad entrecôte med råfriteradpotatis och chipotlesås Sås
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéernai en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robintillvinstenimelodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Serverade färskpotatis, och en skaldjursröra. Eftersom vi nu håller på med husmålning så har vi haft god hjälp av våran närmsta granne, som så snällt erbjöd sig av sin arbetskraft
Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.