SALLAD. Det är verkligen en favorit, det är så otroligt gott. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Den här salladen blir väldigt god i all enkelhet. Jag tycker det blir bäst om man använder sig av japansk soja, som är tunnare och saltare än den mer trögflytande kinesiska sojan
Servera med sallad (jag hade färsk spenat), skivad tomat och hackad rödlök. Lägg i den avrunna keson, knäck i äggen och rör ihop till en jämn konsistens
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Passar perfekt till en grillad kyckling tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en liten klick dijonsenap
Kan även tänka mig att Lucia själv njöt av alla citrusfrukteroch granatäpplen på sin tid i Italien. Att värma dryck med kryddor är en tradition med gamla anor i Sverige, den kom från början just från Medelhavetoch de gamla grekerna och romarna
sallad. sugen på fisk som man blir ibland och sen när jag var i butiken så hittade jag. färdiga, lägg dem i skålen med fetaosten, blanda i den strimlade salladen,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.