Sallad med bakad rabarber, vit sparris samt fläder- och myntamarinerad majskyckling
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • mindre majskycklingbröst
  • 2 kvist(ar)
  • grönmynta
  • 2 msk
  • koncentrerad flädersaft
  • saft och fint rivet skal av 1/2 citron
  • -1 dl rapsolja
  • stänk tabasco
  • 1 msk
  • färsk, riven ingefära
  • vita sparris
  • rabarberstjälkar
  • Några söta tusenskönor
  • Ev. några nya skott av mynta
  • 1-2 msk
  • smör
  • 2 msk
  • socker
  • Ev. lite rosépeppar
  • schalottenlök
  • 1/2 msk
  • färsk riven ingefära
  • 3 msk
  • vitvinsvinäger eller hellre fläderblomsvinäger
  • 0,5-1 tsk
  • salt
  • innanmätet från 1/2 vaniljstång
  • 6 msk
  • rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.