Krydda med en god olivolja, lite citronsaft, salt och svartpeppar. Jag la ruccola på ett stort fat, rev bresaola i lagom ätbara bitar , på med massa grovriven parmesan
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Pensla brödskivorna med lite olivolja och strö över parmesanost. Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar
Denna sallad är så god och smakrik att man helt enkelt inte vill att den ska ta slut. Undertiden blanda salladen i en skål men spara örtsaltet till sist
Salladenmed krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den medsalladen
Smaka av salladenmed salt och lite olja. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Omelett med spenat, ruccola, tomater & parmesan. Jag blev verkligen toknöjd med middagen och jag kan erkänna att jag tryckte i mig hela helt på egen hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.