Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Som den här superfräscha och goda salsanmed tomater, äpple, rödlök och basilika. Granny Smith, och du får en häftig blandning med kontraster mellan krispiga äppelbitar, mjuka tomater, rödlökskick, örtig basilika och syrlig citrondressing
Sedan tycker jag ni ska testa denna höstiga fläskfilépanna med svamp, bacon, äpple och cider. Det är tur jag kan skriva, för skulle jag prata med er hade ni inte hört särskilt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.