Salt. Skölj kycklingen, lägg den i en stor kastrull och häll på 1-1 ½. Tillsätt soppgrönsakerna, lök, vitlök, pepparblandningen, örter, lagerblad och 1 tsk salt. 2-3 morötter
Nu när det börjar bli kyligt ute och folk är allmänt förrvirrade över vad de ska ha på sig på morgonen - sol, blå himmel, blåst, isig kyla osv är en lite konstig kombo- så blir många förkylda
Tack för idag & hoppas våran idé ska funka. Det är massor av smör i degen så de är så himla saftiga och det är så gott då de också penslas i smör efter gräddning & doppas i strösocker
Smaka av med salt och svartpeppar. Eftersom jag före lunch idag mottagit inte mindre än fem nej på jobbansökningar gjorda i år, tröstade jag mig med ett råg surdeg från bästaste franska bageriet ett kvarter härifrån - Boulangerie Ducoin (som f ö gått och blivit med fb-sida)
Vispa creme fraiche tjock, tillsätt pepparrot samt salta efter smak till en pepparrotsdipp. lite salt. Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Smaka av och krydda eventuellt med mer salt. Sätt på locket och låt stå i kylen några timmar innan servering, salladen håller sig i minst en vecka i kylen, förmodligen längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.