Den här saltbakade laxen är underbart god. Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Som en av många rätter på nyårsafton fick jag äntligen tillfälle att testa helstekt rotselleri, mycket gott och alltid roligt att bjuda på något som de flesta inte äter till vardags, i alla fall inte på det här sättet
Jag köpte rotsellerihuvuden som jag ugnsbakade. Rotselleri med smör till bakningen. Skölj och tvätta rotsellerin, skär bort det delarna som var jordiga
Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky
Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Halloweenpasta med räkor, bacon och saffran. 45 Min. Huevos Cabreados. 2. Oeufs en cocotte med tryffel och kallrökt skinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.