Torka kycklingklubborna torra med hushållspapper och gnid in dem med kryddblandningen. Bryn potatisen tillsammans med de hela vitlöksklyftorna i oljan 5 min. Hetta upp resten av oljan på medelvärme och bryn kycklingen, 2-3 min på vardera sidan
Salviakyckling. Vispa ihop med en gaffel och smaka av med salt, peppar och ev. 1 kycklingfilé per person2 salviabladlite finhackad vitlöksmörsalt och svartpepparBörja med att bryna en sida av filén i smöret. Dressa dem med 1/3 av dressingen och blanda i lite hackad dill. Mittimaten med Jojje 1 citron
Med det inte sagt att det här inte blev gott, för det blev det. Men jag hade högre förväntningar med ingredienser som kyckling, bacon, gnocchi, crème fraiche och parmesan
Det smartaste är att börja med såsen för den mår bra av att få stå och puttra till sig. Sätt ner värmen så att det nätt och jämnt kokar och fortsätt vispa med jämna mellanrum medan du gör kycklingen
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. ) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar
Gnid in den med olivolja och salt. Salviakyckling (4 pers). När man skriver recept för att andra ska kunna laga de maträtter man komponerar är det väldigt viktigt att ange så exakta mått som möjligt
Den här potatisen slår all ugnsbakad och friterad potatis med hästlängder. Polentapotatis. Lägg ner några potatisbitar i taget och skaka runt så att polentan fastnar runtom, hjälp dessutom till lite med händerna för att trycka fast polentan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.