Salviastekt kalkonbröst med getostgratinerad majrova och tomatsky
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g kalkonbröst med skinn från frigående kalkon, t.ex. från Hagby Gård
  • 10 salviablad (eller 5 balsamblad)
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 1 tsk kallpressad rapsolja av mild karaktär
  • Getostgratinerad majrova
  • 2 majrovor, stora som knytnävar
  • 3 dl osötad äppelmust, t.ex. Tranaholms
  • 50 g osaltat smör
  • 100 g mangoldblad
  • 200 g getost av typen skrubbad kittost, t.ex. Raftsjöhöjdens Lisa
  • salt och svartpeppar från kvarn
  • Tomatsky
  • 6 solmogna tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liter mild kalvfond
  • salt och vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.