Sarah Bernhardt biskvier. De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Detta blir ca 3 plåtar söt/surt godis. 25 gr gelatinpulver. 1 dl sockerfri saft. 1 dl vatten. (eller 1 dl sockerfri saft till för att få mer smak det rekommenderas)
Advent är snart här och jag börjar längta efter att få njuta lite av chaikryddan = pepparkakssmaken. Här bjuder jag på chaigodis som passar perfekt till fikat under advent men även en självklar gäst på godis bordet på julafton
Jag brukar ju göra klassiska chokladbiskvier, men nu önskade sig farmor en tryffelfyllning istället så gjorde dessa och de blev verkligen helt perfekta
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
”Nu är det officiellt – Birgitta Höglunds fina grillkokbok Grillmat LCHF finns utgiven på engelska som Low Carb High Fat Barbecue, den kommer även ut som E-bok på Kindle
Får jag lov att bjuda på hallonmuffins utan vetemjöl, socker och mjölk. Perfekt som mellanmål, innan eller efter träning och så klart till en kopp kaffe eller the
Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller SarahBernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Får jag lov att bjuda på läskande jordgrubbsaft med mycket fuktighet. Denna jordgubbssaft och eller om du hellre vill kalla den för jordgubbssmothie innehåller inget socker
Brukar du äta lördagsgodis. Varför då inte göra ditt egna nyttiga mangogodis, både enkelt och nyttigt, helt gjort på naturliga råvaror och utan tillsatt raffinerat socker
Jag har bjudit min kära dotter på en jordgubbsklubba som hon verkligen älskar och njuter av. Det perfekta i detta sammanhang är att det är bara nyttigheter i denna klubba, sen kan du toppa den med lite mörk choklad om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.