Sarah Bernhardt-bakelser – sockerfritt finfika!
Den goda barnmaten
Den goda barnmaten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl ekologisk sötmandel
  • 3 msk ekologisk vispgrädde
  • 2 ekologiska Medjool-dadlar (alt 3-4 vanliga färska dadlar), urkärnade
  • 1 krm ekologiskt äkta vaniljpulver (ej vaniljsocker)
  • 1 sats mandelmassa enligt ovan
  • 1/2 ekologisk äggvita (om ägget är litet, använd en hel äggvita)
  • 150 g ekologisk mörk choklad, 70% (ev valfri smaksatt choklad, t ex hälften 70%-ig mintchoklad, hälften vanlig)
  • 0,75 dl ekologisk vispgrädde
  • 2 msk rumsvarmt ekologiskt smör
  • 150 g mörk ekologisk choklad, 70%
  • ev finhackade mandlar, riven kokos eller (om du inte bryr dig om den lilla mängden socker) lite riven vit choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.