Saras Smaker: Gott till glöggfesten
Dalaliv
Dalaliv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gr grönmögelost
  • 2 msk färskost naturell
  • 6 krossade pepparkakor
  • 2 timmar på 75 grader eller tills de har torkat. Finfördela osten med
  • 4 skivor kallrökt lax
  • 4 msk färskost naturell
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt
  • 1,5 delar ättika, 2 delar vatten, 4 delar socker (ärvt recept)
  • 1 dl tärnad skalad gurka
  • 2 msk grovhackad färsk dill
  • 2 skivor Leksandsbröd "pumpaknäcke"
  • 3 skivor seranoskinka
  • 2 msk grovsenap
  • 2 msk majonnäs
  • 1/4 dels riven vitlöksklyfta
  • salt och svartpeppar
  • 2 skivor rågbröd delade
  • 6 bitar vardera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.