Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Servera potatis, ris eller pasta till och en god sallad. Den här rätten hittade jag på Tasteline och var både enkel och god, ja,såsen var fantastisk god
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Förhoppningsvis vill man vara ute mestadels och även kanske äta målen ute över öppen eld. Köket är inte så stort att man kan dra till några stora utsvävningar, och är man fler så känns det bra att gjort hälfte av jobbet här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.