Som många vet så älskar jag choklad, och dem här är verkligen en dröm för choklad älskare. En smakrik choklad cupcake med en krispig botten av oreokex och som pricken över i
Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm)
Varvade med smält choklad och rostad kokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna. Men de här marängerna har fått mig att ändra uppfattning
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Linds vita chokladkulor ”Strawberries & cream”. Maränger är väldigt tacksamma så. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita choklad med smak av jordgubbar och grädde
Saftiga chokladcupcakes. Spritsa marängfrostingen på chokladcupcakesen och häll över kolasåsen. Dessa cupcakes blev så himla goda, och den salta kolasåsen var helt underbar
Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten. Ingredienser, ca 4-6 stora maränger. 50 g mörk blockchoklad. Vänd sedan ned den smälta chokladen i marängsmeten och vänd om 2-3 gånger. ca 4-6 stora maränger. 50 g mörk blockchoklad
Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihop i ugnen (Leila Lindholm)
· Smält chokladen och ringla den över bottnarna. Dekorera med ett chokladrör (här har jag beskrivit hur man gör) och en halv passionsfrukt eller flaga chokladen med hjälp av en potatisskalare och strö ut raspet över tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.