Så nu fick det bli scones, som jag inte gjort på hur länge som helst, med lite matigare touch. Att göra eget matbröd tycker jag är otroligt roligt och gott men tyvärr tar det ju ganska lång tid, för det mesta, med jäsning m
lite grekiskinspirerade matmuffins/scones, vad man nu vill kalla dem. I helgen stod valborg inför dörren och givetvis hade vi med oss picknick till parken
Antingen kan du nu göra små scones eller större. Hacka oliverna och strimla tomaterna. Om du bakar mindre scones är det smart att lägga dem i bullpapper i en muffinplåt så att det blir fina i formen
Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda. Men nu har jag provat lagt in torkade tomater i oliv- och rapsolja och de blev rätt så bra
Halvera tomaterna i halvor och lägg med snittsidan upppå bakplåtspapper. Krävs ju bara lite planering, i och med att de ska vara inne i ugnen några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.