Sejrygg med citron och trattkantarellrisotto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g sejrygg eller annan vit fisk
  • 1 citron, pressad saft
  • 0,5 dl socker
  • 0,5 dl salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl torkade trattkantareller
  • 3 dl risottoris (t ex avorio)
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 5 dl hönsbuljong
  • 2 dl vitt vin
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 100 g riven lagrad prästost eller annan lagrad ost
  • 3 msk skirat smör
  • färsk rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.