tillochmed haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gickigenom fördelarna med att äta fiskocholikatillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna ochi gryta
Xilanhua yaoguo chao xiaren - Skalade räkor wokade medbroccoliochcashewnötter. Det är dock en autentiskkinesisk rätt som om den lagas medlite känsla och man inte drygar ut med massa sunkiga burkgrönsaker blirriktigt god
Rätten kanske inte låter så spännande (och den ser kanske inte så spännande ut), men det blirfaktiskt en väldigt god smakkombinationmedråriset, linserna (gärna två olika sorters linser), den stekta fetaosten ochchutneyn
Supergott med det söta i mango chutneynoch det salta icashewnötterna. Vispaihop grädde, crème fraîche, mango chutneyoch sambal oelek och häll den över kycklingen
Stekt fetaost medråris, linser, chutneyochsparris. Råris, två sorters linser, chutney, stekt fetaost och bönorDenna vecka tänkte vi satsa på att få så många som möjligt att testa en av våra favorit-vegetariska rätter, som kanske låter litetristi mångas öron men som faktiskt är supergod
Vispaihop grädde, crème fraîche, mango chutneyoch sambal oelek och häll den över kycklingen. Det är supergott med det söta i mango chutneyn som möter det salta icashewnötterna
Honungsstektfärskpotatismedvitlök. Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer ochverkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.