Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Zesta citron över och vrid några varv med chili-kryddan. Rulla ihop och fäst igenom med en tandpetare. Ta ut fiskrullarna från ugnen och ös med smörskyn som bildats i formen
Skär ett snitt längs med kycklingfilén, från den tunna sidan mot den tjocka. ) Pensla kåldolmarna med lite olja och stek i ugnen, ca 20-30 min, tills kycklingen är genomstekt och kålen tagit lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.