Fräs quornfiléerna tills dom är genomstekta. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer
Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling). Kör in quornfiléerna i mitten av ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling)
Lägg den skivade kasslern omlott i en form eller braspanna beroende på hur mycket du ska göra. Ringla sedan rejält med senap på den synliga biten av kasslerskivorna ca
Jag brukar snabbmarinera quornfiléerna (ledsen för att det saknas måttangivelser på marinaden men jag skvätter bara i ingredienserna i en påse och det blir alltid bra) men vill du inte göra det går det bra att bara salta och peppra när du steker dem (i mycket smör)
Då vi här hemma försöker äta lite mindre kött, så har vi nu testat Quornfilé. Jag fick tipset från en arbetskamrat på jobbet att quornfilé blir bättre om man marinerar den lite
Förra veckan grävde vi dessutom fram ett recept, av det lite mer matiga slaget, på en rätt med quornfilé och rabarber, som för övrigt var ett riktigt vandringsrecept back in the days när det fanns en matbloggosfär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.