Detta är egentligen ett festrecept med marulk på vitlöksmosbädd som jag valt att göra om till ett vardagsrecept.Sesampanerad fisk med potatismos, 4 portioner
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Krydda fiskenmed salt och peppar. Vispa ihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihop till en sås
Vispa ägget o vänd ner fisken. blanda ströbröd o sesamfrön på en tallrik o vänd fisken i blandingen. 3 fiskfileer. 3 fiskfileer 5 potatisar 1 ägg 1 dl ströbröd
Krydda med svartpeppar och kläm i en citron. Bestämde mig (när barnet för tillfället satt och lekte glatt för sig själv) för att steka fisk och göra potatismos
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.