Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxen och en klyfta eller halva lime. Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör
Krydda laxenmed salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
Medanslaxen står i ugnen kan man sätta igång mednudlarna. Börja först medlaxen. Till laxen. Häll av vattnet och skölj nudlarnamed kallt vatten de inte börjat klibba ihop sig
Lägg i morötterna, purjon och laxen. Värm upp en panna med smör eller olja på medelvärme. Sätt på vattnet till nudlarna och lägg i en fiskbuljongtärning
Därefter la jag i lite avsköljda glasnudlar och lät dem fräsa med till de blivit mjuka. glasnudlar. Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med
Ikväll har vi ätit färsk laxmed asiatiska smaker, gjorde nudelwok till och en kall limesås. Asiatisk lax, 4 pers. 4 bitar lax1 lime1 tumnagel stor bit ingefära, rivenSesamolja2 vitlöksklyftor, pressade2 msk teryiaki såsGör en marinad av detta och. - Läs hela inlägget här 4 bitar lax
Låt det dra medans du gör laxen. Laxen. Häll av nudlarna och spola dom med kallt vatten. R och jag har tok jobbat med att renovera ett litet hus i Sverige så vi kan fira lite semestrar där
Skär laxen i portionsbitar. Börja med att koka potatis eller ris. Krydda med några droppar sesamolja. Servera med hoisinsås eller annan smakrik asiatisk sås,
Lägg upp nudel-grönskerna på tallriken, toppa medlaxen och strö koriander och salladslök över. Stek din lax och blanda precis före servering ner spenaten strax efter de kokade nudlarna i det wokade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.