I framtiden kommer det med andra ord att bli en hel del cupcakes på den här sidan, får man hoppas. Botten-degen är lite extra, och det är faktiskt en deg jag alttid använder då jag lagar paj
Skala löken och skiva den i mindre bitar. Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Skiva gurkan med osthyvel och lägg i de avsvalnade burkarna och häll på lagen. Inte så nyttigt med socker till gurkan som är god nog i sig själv, men bra sätt att spara överskottet
Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Lägg upp grönsakernapå en tallrik och lägg köttet ovanpå, garnera gärna med lite färsk timjan. ) Vi köpte en riktigt mör och fin bit med oxfilé som serverades med väldigt goda grönsaker som jag tillagat i lite olja, grönsaksbuljong och vin
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Jag tänkte därför dela med mig av ett recept som jag testade förra helgen. Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Pensla degen med uppvispat ägg. Tryck ut bollen på den pappersklädda bottnen. Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den kraftigt i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.