Sjömansbiff av oxytterlår
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 3-4port
  • 500 g Oxytterlår, skivad
  • 2 msk Smör, osaltat
  • 8 st Potatisar av fast sort, medelstora, skivade ca 7-10mm
  • 3 st Gula lökar, skivade ca 7-10mm
  • 33 cl Mörkt öl
  • 6-7 dl Mörk oxbuljong, (utspädd från koncentrat)
  • 3 st Lagerblad
  • 1 tsk Timjan, mortlad
  • 6-7 st Vitpepparkorn
  • 1 dl Bladpersilja
  • Salt- & vitpeppar från kvarn
  •  
  • Gott till
  • Vinbärsgelé
  • Saltgurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.