Bygg din skaldjurslasagne i en hög form. Starta med ett tunt lager av hummerbechamelle i botten, ett första lager av lasagneplattor, skaldjursfyllningen, plattor, mer bechamelle, plattor igen osv
Fräs grönsakerna i en gryta med matfett. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med sås. Garnera ev med räkor och dill och servera med sallad och tomater
-) När min sambo är ute och fiskar hummer så kommer han förutom hummer också hem med krabba ibland. Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska göra med alla krabbor förutom att sitta och mumsa i sig dom då förstås
Fisk- och skaldjurslasagnemed fänkålsallad. Eftersom att jag är förförd av den franska fiskgrytan Bouillabaise innehåller min fisk- och skaldjurslasagne influenser från detta mästerverk
Smaka av med salt, peppar och tillsätt färsk timjan. Varva sås, lasagneplattor, spenat/lökblandning + lax i första lagret, + rödspätta/torsk i andra lagret och + räkor i det sista lagret, avsluta med ett lager plattor och sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.