När puddingen är tillagad och fått stå en stund på karamellen smälter denna till en karamellsås. Namnet Caramel kommer från att man smälter sockret som man sedan glaserar bottenpå formen med
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Om du är trött på kantareller vid det här laget så lovar jag att de inte kommer att dyka upp i den här bloggen i alla fall på riktigt länge
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Låt det stekapå en stund, utan att få färg. Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.