FÄRSKPRESSAD APELSINJUICEMED ÄGG. Sonen älskar att man delar en hel apelsin i klyftor med hjälp av en kniv och så får han ‘gnaga’ av apelsinköttet direkt från skalet
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersilja i saft av apelsin
-) Dessutom står man sig länge på omelett med tanke på alla proteiner den innehåller. Vispa ihop äggsmeten till omeletten och smaka av med salt och peppar
Blanda juicen med sockerlag, rom och Angostura. Häll i drinken och dekorera med mynta. 1. Koka upp socker och vatten i en kastrull i ca 5 minuter till en sockerlag
Stek på medelvärme. Servera med skivad tomat. 1. Blanda ägg, grädde, salt och peppar i en skål. 2. Lägg på osten på ena halvan av omeletten så att den smälter och lägg sedan på skinkan ovanpå den smälta osten och vik omeletten dubbel
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke de gamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.