Hej alla 37. 753 indviduella IP adresser som läser denna blogg varje vecka. Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept
560g Skinkschnitzel, 4st skivor3dl Ströbrödca 50g Smör till stekningen, osaltat1,5dl Färskost, typ Philadelfiaost8st Anjovisfilér, finhackade + lite spad1st Gul lök schalottenlök, finhackad2msk Kapris, finhackad + lite spad2msk Dill, finhackadSvartpeppar från kvarn8st Potatisar, borstade2msk OlivoljaHavssaltSåhär kan man göra
ca 1000 g skivad skinkschnitzel. 8 port. Det här behöver du. Smör till stekning. Salt & nymald svartpeppar. 4 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten)
Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
Marinera skinkschnitzeln och grilla på grillen eller i en panna. Prova att grilla några skivor skinkschnitzel på grillen i ca 2-2,5min per sida. 400g Skinkschnitzel2msk Rosépeppar, mortlad2msk Olivolja1msk PaprikapulverHavssalt & svartpeppar från kvarnHommus. 400g Skinkschnitzel
Skinkschnitzel är ju hur gott som helst. ca 600 g skinkschnitzel. ca 600 g skinkschnitzel. Dags för lite vardagsmat igen och här kommer ett recept vi fick upp ögonen för när vi hade ICAs matkasse för ett par veckor sen
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Klyftpotatis. sätt ugnen på 225 grader. Skölj och putsa potatis. Skala den om den har fult skal. Skär i klyftor och vänd med en msk olja i en stor ugnsform eller stor stekpanna
Jag hade lite skinkschnitzel och fina färska champinjoner hemma, sökte i ViktVäktarnas receptbas och fann detta recept (där heter den Skinkschnitzel med champinjonsås)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.