Lägg sedan upp sallad på ett fat eller tallrik, lägg sedan potatisen på med två stycken noisetter, dela upp löken ovanpå och slå den goda såsen på och servera direkt
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Servera de nystekta schnitzlarna med den ugnsrostade potatisenoch anjovisecremen. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Förutom fisk ochpotatis tänkte jag ha en vitvinssås så förutom att starta potatiskoket så började jag även med såsen som jag ville skulle stå ett tag och “mogna” medan jag tillredde det andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.