Idag åt vi en riktigt smarrig paj, ett resultat av en djupdykning i kyl och frys. )Nu ändrade jag lite på min pajdeg, eftersom sonen integillar frön i maten och den här pajbottnen fick med beröm godkänt
Kålpudding, gräddsås, lingon och salladDen här kålpuddingen är verkligen supergod, så gillar ni köttfärs och vitkål så kan jag varmt rekommendera den här
För några dagar sedan gjorde jag den här milda och goda pajen. Jag har gjort lite justeringar i receptet och lchf-anpassat pajbotten som jag för övrigt blev riktigt nöjd med den här gången
Recept på pajdegen och äggstanningen hittar du här. När pajskalet är klart så lägger du i strimlad skinka, riven ost och sist tunna skivor av mozzarella
Hacka purjo och skinka under tiden och dela broccolin i små buketter. salt, vitpeppar och svartpeppar. Lägg purjon och broccolin i den förgräddade pajformen, strö över skinka och häll sedan över äggblandningen
I den här familjen gillar vi alla "Skink och Broccoligratäng" och eftersom jag hade två stånd med färsk broccoli i kylen fick det bli en gratäng till middagen igår
Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost. Och där tittade skinkan fram. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Vitkålsfrestelse med bacon och ädelost, blev dagens middag. Att låta den gå på svag värme under en längre tid, gör att vitkålen blir mjuk och fin
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Måndag igen, och vädret är i totalkaos. En gratäng gjord på köttfärs och squash, lite krispig gurka och rå broccoli serverade jag till
I love, paj och solen. Pajer i alla former, söta och matiga, det spelar ingen roll. Därför gjorde jag idag broccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.