Skogens guld - recept och tips
The sweet life of Malin's
The sweet life of Malin's
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk olivolja
  • 100 g färskost
  • 300 g trattkantareller
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk soja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 min
  • 225 grader
  • 1 liter kantareller
  • 4 msk smör
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 5 dl hönsbuljong
  • 3 dl vispgrädde
  • salt och peppar
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 3 dl speltmjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 liter trattkantareller 1 lök
  • 2 vitlöksklyftorsmör till stekning
  • 1 ägg
  • 2 dl riven emmentalerost
  • För 4 personer
  • 200 g förvällda kantareller, grovhackade
  • Crêpes 10-12 st.3 ägg
  • 2 1/4 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.