Igår hade jag ju över familjen och närmaste släkten på en liten födelsedagsbrunch. En brunch. Brunchen bestod av croasianter, frallor, nutellarullar med jordgubbar, äggröra, bacon, krovar, pizzaslisar, yougurt med blåbär och granola, äppelpaj med vaniljsås, minimunkar, massor av olika frukter, kaffe, islatte, jordgubbs och hallonsmoothie och juice
Samma sak är det med grönsakerna, man tar vad man har helt enkelt och inte ens den mest kräsne grönsaksvägraren brukar säga något hos oss utan äter med god aptit, för grönsakerna syns ju inte
Jag hade några skalade råa potatisar kvar sedan potatisgratängen kvällen innan. De revs snabbt och fick bli små miniröstis att servera till stekta ägg och rökt lax tillsammans med stekt tomat, sallad och citron
Förra helgen bjöd vi över svärmor på brunch och jag visade en del på Instagram. Det var en ordentlig brunch med gröt, chiapudding, ägg cocotte, glutenfria scones, brieost, juice, te och en del frukt och vi höll oss mätta hela dagen kan jag lova
Finns inget bättre än frukost, eller ja, förutom brunch. Andra trevliga brunchgrejer. Här kommer 2 snabba recept på brunchrätter som man kan göra till många. Och när man äterbrunch tycker jag att man ska köra Bloody Marys (1 dl tomatjuice, 1 msk vodka, 1 msk citronsaft, lite worcestershiresås, tabasco, svartpeppar), för när får man annars tillfället att göra det
Jag gjorde en rejäl brunch som jag startar dagen med. En frukost/brunch med mycket fett och protein. . Yes då är det tillbaka till verkligheten med jobb resten av veckan efter två stycken lediga dagar
God glutenfri granola är inte fel att äta till frukost eller ha på brunch-bordet. )Jag brukar förvara hemmagjord müsli eller granola i denna plåtburk som jag en gång i tiden köpt müsli från Saltå Kvarn
Hur fixar man en glutenfri brunch eller frukost. Men så blev det så att min vän Jessica som är glutenintolerant och jag skulle träna och äta brunch ute på ett ställe som var sommarstängt
Passar även när barn äter så olika. Vår familjs tur att bjuda gänget på brunch. Det blev en fiskgryta som grund och sen tog man själv av tillbehören, gös, lax, pilgrimsmussla, räkor, musslor, krutonger och citrusaioli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.