Anders hade bakat nästan allt (medan jag sydde vimplar och vek stjärnor för glatta livet). Sedan var det dags att släppa fingrarna för näsorna (då kommer kaneldoften som ett brev på posten)
Ochvarför ska ni då göra det, kanske ni undrar. Om ni läste mitt förrförra inlägg, så vet ni att jag var på Omnipollos Hatt där vegankocksmästaren Anders Ramsey serverade sjukligt goda veganpizzor för någon vecka sedan
Som tur var hade vi ju litet av ett proffs som ledsagare med oss - Anders berättade glatt att han var litet av ett hockeyproffs då han var tolv, ja inte att han åkte i något direkt lag, men hemma på gården
För att inte tala om när de möts i ugnen, då är det kärlek vid första ögonkastet. Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också. Lägg allt i en stor ugnsform som du smort lite, och blanda ihop
Nu kanske det är dags för en liten tävling när jag kommer hem till påsk, om jag vågar. Här ska ni få min godaste lasagne, och i och med det även den godaste köttfärssåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.