Här kommer ytterligare några goda smörgåsar, denna gång smörgåsar med den gemensamma nämnaren keso. (Är du vegan/mjölkallergiker så finns det ett recept på vegansk keso längst ner i inlägget)
Hur gott är det inte med varma mackor då. Sällan jag köper formfranska ("rostebröd"). Är med i Pågens brödpanel och i senaste leveranser fick jag en limpa Jättefranska halv
2 skivor formbröd rökt skinka tomatskivor mozzarella smör till utsidan av smörgåsen Vi använde oss av en vanlig bordsgrill till dessa smörgåsar eftersom vi inte äger något smörgåsjärn
Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När den är färdig så lägger du undan den och låter den svalna i kylen
Gör så här. Kärna ur och hacka päronet fint. Strimla fänkålen tunt, t ex med en osthyvel. Blanda cottage cheese med senap, salt, peppar, gräslök, päron och fänkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.