Tina torskblocket och dela det i sex bitar. )Torskgratäng med chilisås och dill3 port400 g torsk1 liten purjolök4 dl matlagningsgrädde1 dl chilisås1/2 dl dill (fryst)Salt, svartpepparFinstrimla purjolöken och lägg den i en smord ugnsform. 400 g torsk
Här kommer receptet på en lättlagad maträtt med lax. Jag använde en hel laxfilé och skar den sedan i bitar vid servering, men du kan lika väl köpa lax i portionsbitar
Idag har här varit en riktig grejardag, plockats både inne och ute. Nu håller jag på och väntar på att mina pitabröd jag håller på och bakar ska jäsa färdigt så dom kan gå in i ugnen
Gillar du lax och har tröttnat på vanliga laxen man gör i ugnen vanligtvis. Ja då ska du testa den här rätten, mycket god, lättlagad och en rätt som inte tar någon tid alls i princip
God eftermiddag. Nu är jag ganska nyss hemkommen från jobbet. Jag fick stanna lite längre än vanligt idag, och sen när jag hade bytt om och slutat så gav jag mig iväg på rabarberjakt
En snabblagad och god pastarätt med lax, hummer- & dillsås. Me like. Lax i hummer- och dillsås300 g lax1 gul lök4 dl matlagningsgrädde3 msk hummerfond (Touch of taste)3 msk dillSalt, vitpepparHacka löken och stek den mjuk
En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.