Ett tips om pajskalet spruckit - vilket det ganska ofta gör med just glutenfria pajdegar - är att snabbt "laga" det med lite ost som får smälta ned i sprickorna genast när det kommer ut ur ugnen
Jag tog glutenfria, flerfärgade fusilli från Doves Farm. Servera lammfärssåsen med valfri pasta, en driva nyriven parmesan eller pecorino, och fräsch sallad
Jag slutade då också med det surdegsbröd och Finn Crisp som jag hade fortsatt äta trots LCHF och tackade även nej till alla bakverk på kalas, om de inte var glutenfria
Om du använder ugnsbakade tomater behöver du kanske inte så mycket för de är ganska smakrika i sig, men om du använder färska behövs lite krydda och kanske lite salt
Pajskalet gjorde jag av Universalbakmixen från Urtekram, som har en massa bra glutenfria produkter. Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomateroch getost
Halva burken pesto blev kvar efter att jag gjort en pizza bianco - eller kanske snarare pizza verde - häromsistens, och då kom jag på att jag kunde använda den i paj
Botten blev frasig ochmed känsla av stenugnsgräddad. Vi landade med en duns rakt in i mathimlen. Skala räkorna, och fördela dem, musslor ochtomater över pizzan
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Om du väljer en osötad senap tror jag definitivt att pajen kan kvala in som en LCHF-dito. Det goda glutenfria pajskalet fick lite extra knaper av Fibrex och sesamfrön och passade väldigt bra ihop med de andra smakerna
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.