Smaksättningar till potatissalladen
Tina Fallgren
Tina Fallgren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 13 var
  • 1 kg färskpotatis
  • vatten
  • 1-2 tsk salt per liter vatten
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl gräddfil
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • 1 1/2 msk pressad citron eller vinäger
  • 3 msk olja
  • 1. 100 g fetaost
  • 2. 100 g chèvreost
  • 1 msk honung
  • 1 tsk färsk rosmarin
  • 3. 2 dl hackad purjolök
  • 2 msk kapris
  • 4. 100 g färsk spenat
  • 1/2 burk sardeller
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 5. 1 msk vardera
  • 6. 1 tärnad röd eller gul paprika
  • 225 grader till
  • 7. 100 g grönmögelost
  • 2 msk finhackade nötter
  • 1 tu
  • 8. 1/2 dl hackad
  • 1/2 dl avrunnen syltlök
  • 9. 2 dl grovhackade
  • 1/2 dl rostade pinjenötter
  • 10. 50-100 g fiskrom
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 11. 1/2 ask smörgåskrasse
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 dl riven smakrik ost
  • 12. 2 dl stekt svamp
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad färsk timjan
  • 13. 1 röd chilifrukt
  • finhackad
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 msk finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.