Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Rör till sist försiktigt i potatisen. Låt stå till dagen efter innan servering. Imorgon är det dax för student och jag har gjort en potatissallad som räcker till 50 personer
(og det kan kun gå for langsomt) Och till det ska man ha en riktigt god potatissallad. Koka potatisen och blanda alla flytande ingredienser till dressingen
Nu är det långhelg och bara vädret tillåter så är det ju verkligen dags att grilla. Vad man än väljer att grilla så är ändå den stora eviga frågan, Vad ska vi ha till
Till sillen serverades en sallad med ljummen färskpotatis och gräddfil med hackad gräslök. Jag hade silllunchbesök under sista veckan av semestern, sillgillare som jag är
Skär kall kokt potatis i mindre bitar. Skär grönsakerna fint gärna med mandolin eller osthyvel. Vispa ihop dressingen och blanda allt och låt stå ett tag innan servering 250 gram potatis
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.