En smulpaj går fort att göra om man får fikagäster och för den som inte tror sig kunna fixa en god efterrätt kan jag glädja med att det är busenkelt att göra en smulpaj
Låt den svalna och servera med lättvispad vaniljvisp eller grädde. Lägg hallonen, blåbären i en pajform hacka nektarinerna lägg i tillsammans medbären strö över potatismjöl och råsocker blanda väl
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Serveras gärna medbär, frukteller ät den kall som den är. Vid servering strö råsockret i formarna och bränn sockret till karamell med hjälp av en gasbrännare eller maxvärme i grillvärme i ugnen
Kakan blev hursomhelst mycket uppskattad och är gjord på ett enkelt recept som Floras mamma fått från en väninna och som är en sockerkaka medfruktellerbär
Servera med grädde, glass eller vaniljsås. Nyp ihop smuldegen och fördela den över frukt och bär. I fruktskålen låg ett gäng nektariner som började se vissna ut
Smulpajen passar att äta som den är, eller att servera med grädde. För att muntra upp mig själv har jag gått tillbaka i mitt receptarkiv för en finna en fräsch och ljuvlig bärsmulpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.