Man kan även ha med lite kallrökta laxskivor om man önskar. Täck hela smörgåstårtanmed denna röra. Öppna tonfiskburkarnaoch - tryck till med locket - så den mesta oljan försvinner
Varranan skiva garnera medlaxoch varannan med räkor. Ta i dill och smaka av med salt och peppar. Blanda i tonfisken som runnit av, majonäs, ketchup och äggen som skivats och skurits i små bitar
Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten
mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. koka äggen, låt svalna och riv dem sedan på den grova sidan på ett rivjärn eller hacka dem
Mårtenssons smörgåstårtamed räkor ochtonfisk har sett dagens ljus. ) Vi hade besök av våra goda vänner Anne och Ingemar igår kväll ochmed sig hade de våra cykelidoler, som ni säkert vid detta laget vet vem dom är
Pressa sedan ur vattnet från burkarna medtonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Lägg sedan gurkskivor ovanpå och avsluta med ett tunt lager majonnäs för att nästa lager ska kunna fästa bättre
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Genom att mosa, skära och blanda. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.