Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Servera och njut. Täck med fyllning. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Bena ur fisken och blanda ihop samtliga ingredienser med en gaffel. (Använd en form med lösbar kant. Dela äggen, finhacka vitan och lägg undan till garnering
Stryk på ett tjockt lager medtonfiskröran. Avsluta med att garnera smörgåstårtanmed färska skalade räkor, vindruvor och dillkvistar samma dag som den skall ätas
bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop. 1ca 3 små burkar tonfisk. 1till röra 1 ca 3 små burkar tonfisk gröna ärtor 1 burk majs 1 burk majonnäs lite creme fraich citron peppar 1 finhackad purjolök 1 hackad rödlök till röra 2 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g 5 kokta hackade ägg 1 burk majonnäs lite creme fraichtvå hackade rödlökar smörgåstårtbotten eller landgångsbröd till garnering ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka räkor körsbärstomater gurka citron kruk salladBlanda ingredienser till båda rörorna
Lägg nästa lager bröd omlott med det första och bred ut nästa röra. Ät och njut. Täck sidorna med skivad gurka, sallad eller ost och garnera sedan med era egna favoriter, till exempel kallrökt lax, räkor, kräftstjärtar, sallad, tomat, gurka, köttbullar, vindruvor, skinka m m
Bröd igen och sen sista lager med fyllning. Lägg sen ett lager till med bröd. färskost ,Sallad, gurka, räkor, lax, ägg, tomat, gurka, dill 2 burk(ar) tonfisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.