det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Jag brukar ju som bekant baka kakor och annat till alla födelsedagar, men det senaste året har det inte blivit så mycket, utan jag har förlitat mig på mumsiga köpekakor till min och Eriks födelsedagar istället
Jag glömde nästan bort tiden i all receptredigering, mathandlande och uppsatsskrivande. Tur att jag kom på mig själv med att det var dags för lite bloggning och receptuppläggning
Konstigt hur man plötsligt tycker det är toppen att storstäda stugan, skaka mattor och sen baka. Bakade med galen fart och lyckades fixa hallongrottor, chokladkulor, kolasnitt, maränger och en stor morotskaka
strösocker och kanel till garnering. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggulan och citronskalet. Lägg på en bakpappersklädd plåt, pensla med äggblandningen och garnera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.