Servera medsalladen. Gör salladen under tiden. På med grädde, buljongtärning, soja, bea och persilja. Snabb kycklinggryta med grekisk sallad2 port300 g -400 g kycklinginnerfilésalt och pepparsmör att steka i0,5 tsk soja1,5 dl grädde1/4 hönsbuljongtärningpersilja2-3 msk beasåsServera med riven parmesan på kycklingen och på sidan om, en grekisk sallad på romansallad, gurka, rödlök, fetaost, oliver
Sallad är den snabbbaste maträtt som man kan tillaga med många variationer. Här stekte jag kycklingfilé samt sparris och gröna brytbönor som jag sedan blandade med grön eksallad
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofu och kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp Om någon missat det här med kokosgrädde
Passar utmärkt som fyllning i wraps, till salladen, på mackan, till bakad potatis eller direkt på tallriken med valfritt tillbehör (supergott med äpple till
En ljuvlig salladmedlimedressing och panerad tofu. Servera tofubitarna till salladen. Precis som utlovat kommer här receptet på salladen jag gjorde av grönsakerna vi köpte på Tjärnviks gård som jag skrev om igår (klick)
Hallå där, Medina in da house. Jättegod, snabb och enkel sallad. Jag försöker vara så nyttig jag bara kan när jag vräker i mig annat smått och gott och denna är faktiskt, min favorit sallad
SNABB LINGONSYLT. Polentapanerad tofumed krämigt ris, kantareller och rårörda lingon – Mmums. Sätt plattan på medelvärme och låt sjuda tills lingonen kokat ihop något
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofu och kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp… Om någon missat det här med kokosgrädde
Lägg ris i botten, toppa medsallad och lägg sedan på tofu och ringla över lite dressing. Sallad, dressing och ris kan man göra i en stor sats och det håller sig bra till nästa dag också
I Japan har jag aldrig sett den typen av tofu, men jag tycker det går bra med italienska. Så jag köpte den och provade med rucola och kluven morot med balsamvinäger och olivolja för lunch att servera med bröd
Lägg i en större bunke, salta lite och gnid kålen med händerna. Skär tofu i små kuber. Krama ur vattnet från kålen, blanda i de övriga grönsakerna, tofu, rostade sesamfrön
Snabbt som attan och extra smidigt med lite disk (till sambons glädje numera). Det här är sådan vardagsmat jag alltid önskar att jag planerat att göra, de dagar jag kommer hem efter en extra lång, hård dag vid skrivbordet (jo, man blir så in i bängen trött av det också, kan jag meddela alla med fysiskt aktiva jobb)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.