Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag lika irriterad, ni vet nog varför
Första dagen är alltid lättast. Man känner sig sjukt pepp, allt går bra, man är förberedd, maten smakar bra och det känns som man skulle kunna detoxa i flera månader
Det känns som om skolterminen nyss har börjat, ändå är slutet på terminen så nära. Just nu är det i alla fall mycket föräldramöten, utvecklingssamtal och andra möten både på jobbet och i skolan som ska hinnas med innan julen kommer
Detoxdag 3. Det känns bra och jag mår fint. -) Känner mig lite småhungrig ibland men då proppar jag i mig massa frukt, är inte helt van än vid att enbart äta raw och lätt mat
Snart kanske vi också måste börja läsa innehållsförteckningen på frysta grönsaker. En ny frysmetod har utvecklats som ska hålla fräschören på frysta grönsker som är mindre tåliga för frysning
TilL jul är Inlagd sill en självklarhet Ingredienser. 400 g grundinlagd sill (recept nedan). Lag. 0. 5 st purjolök 3 st morötter 1 st gul lök 5 dl silad sillag Sillag Portioner
Jag har varit lite seg med uppdateringar, det senaste. Ber så mycket om ursäkt, och lovar att snarast återkomma med lite allt möjligt smått och gott som skapats under veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.