Nu snart ny vecka igen, har sagt det förut, men tiden springer verkligen iväg. Nu ska jag snart krypa till kojs, men innan jag gör det tänkte jag dela med mig av receptet på de smarriga Daimkakorna som jag och småttingarna bakade i veckan
Go'kväll. Får man lov att fresta med ett smarrigt bakrecept så här på kvällskvisten. Hittade en så spännande variant på kladdkaka på Arlas hemsida som jag vart tvungen att testa
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. Mandelsmörbollar (LCHF). En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer. Detta blir perfekt att ha som köttbullar på årets julbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.