Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
48. 04. 42. 43. 4. 44. Mat jag äter vid viktnedgång. 10 januari 2016, 18. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Spritsa små rundlar stora som en femkrona. 4 st äggvitor ( ca 30 g vardera). 40 g vatten. Mät upp 130 g strösocker och 40 g vatten. 4 st äggvitor. 40 g vatten
½ dl Mjölk. ½ dl Mörkt oraffinerat Råsocker. 3 paket Mollberg’s blandning gick det åt på våra 4 veckors utlandsvistelse. Grekisk Frappé 2-3 tsk Nescafé 2 dl kallt Vatten ev ½ dl Mjölk Mixa kaffepulver och vatten med en stavmixer så det blir riktigt skummigt. Mörk Chokladkaka 100 gr 70% Mörk Choklad 100 gr Smör 1 dl Cashewnötter ½ dl Mörkt oraffinerat Råsocker 1 msk Maizena 2 msk Ekologisk Kakao 3 Ekologiska Äggulor Lite Havssalt 3 lika Ekologiska äggvitor Smält smör och choklad på låg värme i en kastrull. 4 v. 2 dl kallt. 1 dl Cashewnötter
Det finns en hel del valbara inställningar på brödbakmaskinen gällande både vikt på den färdiga brödlimpan (500 g, 750 g eller 1 kg) till färg (ljus, mellan eller mörk). jag valde programmet för söta bröd, efter 3 timmar och 24 minuter var brödet klart och då hade det knådats, jäst och gräddats i brödmaskinen. 240 ml mjölk, rumstempererad. 24 minuter var. 240 ml mjölk, rumstempererad
Jag använder mig av en formdyna och bulbulous cone (jag föredrar den framför balling tool som rekommenderas) Sedan fäster jag dessa över ”bollen” så att de överlappar varandra och sitter jämns med hela bollen
(Jag hoppas att jag inte lovar mig själv för mycket nu. Det innebär att man kan få en förstorad bukspottkörtel av allt för mycket intag av lagad mat då enzymerna i maten inaktiveras vid en upphettning på över 42 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.