Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Sommaren är en perfekt tid annars att blanda olika sorters bål då det finns gott om färska bär och frukter samt mynta, citronmeliss och basilika i landet att smaksätta med
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Marinaden är inspirerad av en salladsdressing jag serverades på OE Eatery i Petra. flygresan därifrån gick för en gångs helt problemfritt (de tre tidigare åren vi varit där har inget - menar inget - fungerat på Mytilin flygplats som är (varit
Jag serverade med jasmin ris och pasta till dem som ville ha det och lite sallad. Denna köttgrytan är väldigt enkel att göra och passar så väl med ris som pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.