Dra isär skinkanmed händerna och fördela på brödet, skeda upp tomatröran ovanpå. Tomatblandningen kan man variera som man vill med vinägrar, oljor och kryddor
Vi gjorde en som frasstekna snittaroch de andra i smörgåsgrill. Tanken är att man ska bjuda dessa frasstekta snittar i glögg mingel, men receptet passar lika bra till varma mackor (så som vi åt resten av mackorna)
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Tre olika varianter på snittarmed dill märkte jag att det blev, när jag var färdig. Två var också med västerbottensost efter att jag varit och hämtat inspiration från deras hemsida
Färsen smaksattes med parmesan ochgräslökoch biffarna blev hur saftiga och goda som helst. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
SNITTARMED HAMBURGERKÖTT- OCH PEPPARROTSRÖRA. Nu har jag skrivit om dessa snittar några gånger så jag tycker att de förtjänar ett egen inlägg där jag dessutom skriver upp de exakta måtten i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.