Det finns hur många namn som helst på dessa bullar och sockerbullar är väl bara ett av dom. Saftiga och fluffig med massor av vaniljkräm som bara smälter i munnen
En kalljäst variant jag var lite lat och fyllde mina medmarsànvaniljkräm jag kokade resultatet blev bra smakmässigt men fyllningen lite rinning så jag skriver ner orginalreceptet på vaniljkrämen så slipper man nog att krämen blir rinnig
Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet
Ringla över rikligt med grillolja. Servera med ris och sallad. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Orkar inte med detta, vill så gärna träna. Söndag i Luleå med spöregn och 4 plusgrader. Körde backträning och lite utegym med familjen i fredags, första gången efter ännu ett sjukuppehåll på 2 veckor
Ligga på soffan, baka och sitta och virka tillsammans med mamma, till exempel. Perfekta att ha när man ska bjuda på buffé, men allra godast tycker jag de är till frukost med en klick smör och en skiva ost
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.