Sockerpasta, smörkräm & kristyr
HÄNGPATTAR
HÄNGPATTAR
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • SOCKERPASTA
  • 1 msk gelatin
  • 0.6 dl kallt vatten
  • 1.25 dl glucos
  • 1 msk glycerin
  • 2 msk vegetabiliskt fett
  • 20 dl florsocker (skiktat)
  • 2 droppar smak och färg
  • SMÖRKRÄMSFYLLNING
  •  
  • Ingredienser
  • 100 g rumstempererat smör
  • 0,5 dl florsocker
  • 1 äggula Såhär gör du:
  • KRISTYR
  •  
  • Ingredienser
  • 4 dl florsocker
  • 1 äggvita 1 krm ättiksprit
  •  
  • Såhär gör du

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.