Sockersaltad sotad Salmalax med sojamajonnäs, cruditéer och pepparrot – inspiration från Kokbokshyllan
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 tsk socker
  • 1 tsk salt
  • 2 äggulor
  • 2 tsk vinäger
  • 2 tsk senap
  • 4 msk japansk soja
  • 4 dl matolja
  • svartpeppar
  • 4 rädisor, hyvlade på mandolin
  • 1 kålrabbi, delad och hyvlad på mandolin
  • 2 minifänkål, hyvlade på mandolin
  • 4 sockerärtor, tunt skurna på snedden
  • 1 polkabeta, skalad och tunt hyvlad på mandolin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.