4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok framoch tillbaka i butiken med mina listor
Genom att hälla hett vatten över mjöler och ”cerealier”, gärna grövre typer som fullkornsmjöl och råg/vetekross, så ökar man degens vatteninnehålloch sätter stopp för vissa enzymer i brödet, vilketpåverkar brödets smak, näringsvärde, konsistens och hållbarhet
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.